2014. szeptember 24., szerda

Őszi ombre

Sziasztok!
Ma délután hatalmas "alkotói" válságban szenvedtem,mert egyszerűen nem jutott eszembe semmilyen őszi nail art,pedig tudtam,hogy kell valamit produkálni.
Komolyan,ilyenkor sokkal nehezebb mintákat,díszítéseket is varázsolni a körmünkre,mint nyáron vagy télen.Mindkét évszaknak rengeteg témája van,amit meg lehet jeleníteni a körmökön.De ősszel?Mit lehetne felfesteni mintaként?Falevelek,faágak meg...őő...izé...Ja.Szóval épp ez az,nem jut eszembe semmi (amit miniben is meg lehet valósítani). Pedig kedvenc évszakom az ősz.
Persze elsőre csakis a vörös,bordó,lila és burgundi lakkok ugranak be,de csak egyszerűen,magukba felkenve. Úgy néznek ki szépen és elegánsan,nem is nagyon társul hozzájuk semmilyen minta a fejemben.Lehet,hogy attól féltem egy-egy díszítés könnyen el tudná rontani ezeknek a színeknek az egyszerű gyönyörűségét.Mégis sikerült megpróbálkoznom ma egy kis csavarral a bordó felélénkítésére,olyan hátha sikerül alapon,mert soha nem tudom csak egyetlen színnel kipingálni a körmeimet...





Éf végére a drágafágom,a poft főfeleplője,akit Lénától kaftam:

Chanel 333 Madness

Felhasznált lakkok:

Chanel 333 Madness 
Lora CC-138 (?) 
Estée Lauder Peach Sorbet (az ombre fölé)
Lovely Classic 25. (csíkok)
NYC Turbo Dry Top Coat,ami még mindig bírja a gyűrődést <3


Mit gondoltok,hogy sikerült az ombre?Összeillenek a színek?Kíváncsi vagyok a véleményetekre!


5 megjegyzés:

  1. Maga az ombre átmenet nagyon szép, bár az őszimádó énem kicsit élénkebb, erősebb színeket használt volna. Ettől függetlenül nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :))
      Igaz,lehet,hogy úgy hangsúlyosabb lett volna :/

      Törlés